Farvelfest

I løbet af denne dag vil personalet holde farvelfest med alle børn i Børnehuset. De kommende skole børn har valgt frokost menuen samt festens tema.

Derefter holder familierne til de kommende skolebørn en farvelfest i Børnehuset på børnenes sidste børnehavedag. Det er en dejlig anledning til, at børnene samlet får sagt ordentligt farvel til deres børnehave og til alle vennerne. Samtidig får personale og forældre/familier også en afrunding på det fælles liv og arbejde, der har været omkring børnene. Det er en vigtig og til tider meget bevæget dag for alle.

Hvem arrangerer festen: Alle forældre til kommende skolebørn.
Hvor og hvornår: I Børnehuset, på deres sidste dag kl. 16.30 – 18.30
Hvem deltager: De kommende skole børn og familie), samt en del af personalet.

Hvad skal der ske til festen?: Børnehuset vil gerne have ca. en halv time til at give børnene diplomer og mapper, - og evt. give dem et par ord med på vejen. Resten af festen er helt op til forældrene, - dog skal der være et aftensmåltid. Der har været meget forskellige fester, - nogle med tema (f.eks. cowboy og indianer, prinsesser og riddere, livet under havet…) nogle med dans i kælderen, nogle med arrangerede lege og andre med fri leg. Fælles for alle de farvelfester vi har haft: det har været rigtig godt.